Sivuston turvallisuus

Asiakkaidemme turvallisuus ja henkilötietojen säilyminen luottamuksellisena on meille kaikista tärkeintä. Tästä syystä verkkosivuillamme esitellyt palvelut ovat valittu mukaan tarkkojen kriteereiden perusteella ja kukin rahoituspalvelu on osoittanut ensiluokkaista ammattitaitoa niin tietoturvan, eettisyyden kuin myös lainaehtojen osalta.

Tämän ansiosta voit valita itsellesi minkä tahansa sivustolla esitellyn palvelun omien tarpeidesi pohjalta ja tiedät raha-asioiden hoidon sujuvan mutkattomasti alusta loppuun. Enää sinun ei tarvitse siis valita luotonantajaa sokkona, vaan me olemme tehneet pohjatyön puolestasi.

Tietoturva on tärkeintä

Hyvä tietoturva on rahoitusyhtiölle ja pankeille kaikki kaikessa. Ilman sitä asiakkaiden kallisarvoiset henkilötiedot ovat vaarassa ja rahaliikennettä ei ole mahdollista hoitaa turvallisesti. Tämän takia vaadimme listatuilta palveluilta ensiluokkaista toimintaa myös tämän osalta.

Kaikki listatut rahoituspalvelut täyttävät tai ylittävät kunkin aluehallintoviraston asettamat määräykset, jonka ansiosta voit olla varma toiminnan olevan 100% ammattitaitoista ja luotettavaa. Olemme lisäksi pyrkineet valitsemaan pääasiassa sellaisia palveluita, jotka ovat olleet toiminnassa pidempään sekä joutuneet siten todistamaan osaamisensa jo sadoilletuhansille tyytyväisille asiakkaille.

Henkilötietojen käsittely

Valittujen yritysten kohdalla tietojen kerääminen on rajoitettu ensisijaisesti lainasopimuksia varten. Niitä voidaan käyttää lainaluokituksen tekemiseen, lainahakemuksen nopeuttamiseen sekä luottopäätöksen laatimiseen. Tämän ansiosta tiedät välttyväsi turhalta markkinoinnilta ja tietojasi käytetään oleellisiin asioihin sekä tärkeimpien viestien välitykseen. Lisäksi yritykset varmistavat omakohtaisesti asiakastietojen pysyvän luottamuksellisina sekä pitävät huolen tietojen oikeellisuudesta.

Lainasopimusten turvallisuus

Me haluamme tehdä lainaamisen mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi, jonka takia olemme pyrkineet valitsemaan turvallisimmat palvelut myös lainasopimusten osalta. Mitä tämä tarkoittaa sitten käytännössä?

  • Korot ovat Suomen lakien mukaiset
  • Lisäkulut ovat kilpailukykyiset
  • Takaisinmaksuaika on kohtuullinen

Edellä mainitut kohdat ovat tarkastettu Etelä-Suomen aluehallintaviraston toimesta ennen lupaa kulutusluottojen myöntämiseen ja niiden täyttymisestä vastaavat ensisijaisesti rahoitusyhtiöt itse.

Näin varmistat turvallisuuden omalta osaltasi

Mukaan listatut rahoitusyhtiöt ovat Suomen eliittiä tietoturvan osalta, mutta sitä voit parantaa myös itse.

Huomioi toiminnassasi seuraavat asiat:

  • Pidä raha-asioihin liittyvät tiedot vain itselläsi
  • Suoja tietokoneesi viruksilta ja muilta vakoiluohjelmilta
  • Varmista, että sinulla on toimiva palomuuri

Jos kuitenkin epäilet turvallisuusriskiä useista varmistuksista huolimatta, niin ole välittömästi yhteyttä käyttämääsi rahoitusyhtiöön, jonka asiakaspalvelusta saat lisäneuvoja.