Pikalaina heti tilille netistä

Pikalaina vartissa tilille! Tervetuloa sivuston pikalainavertailut -osioon.

Alapuolelta löydät tämän hetken parhaimmat pikalainan myöntäjät:

Parhaat Pikalainat 2019

Pikalainaheti.fi

Uusittu PikalainaHeti.fi lainapalvelu auttaa kävijöitään löytämään pikalainaa heti tilille netistä. Nopeat pikalainat ovat haettavissa aina 70000 euroon asti täysin netissä. Online palvelussa voit täyttää lainahakemuksen ja saat päätöksen lainan myöntämisestä digitaalisessa muodossa.

 • Pikalainat 100 – 70000 euroa
 • Ikäraja alk. 18-vuotta
 • Lainaa 15-vuodeksi
 • Rahat tilille saman päivän aikana

Hetilainaa24.fi

Suomen suosituin pikalainapalvelu Hetilainaa24 tarjoaa nimensä veroisesti lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa. Voit hakea pikalainaa verkosta suuriakin summia, sillä maksimilaina on 70000€. Joustavaa luottoa haettuasi, voit tehdä pikalainan nostoja luottotililtä 24h eli kellon ympäri ja öisinkin on mahdollista nostaa pikalainaa.

 • Pikalaina jopa 70000€ heti tilille
 • Luottoa 24h vuorokaudessa luottotililtä
 • Lainaa 18-vuotiaalle
 • Puhtaat luottotiedot vaaditaan

epikavippi

epikavippi

epikavipiltä saa pikalainaa maksimissaan 5000 euroa, pienin mahdollinen pikalaina on 100 euroa. Pienin mahdollinen kuukausilyhennys on 5 prosenttia. Eli käytännössä, jos haet 5000 euron pikalainan, on kuukausieräsi 250 euroa.

epikavippin pikalainoijen korko vaihtelee hakijan mukaan. epikavippin suorittama riskianalyysi sijoittaa pikalainojen hakijat kolmeen eri ryhmään, ja lainan koron marginaali määräytyy riskianalyysin perusteella.

 • Pikalainaa tarjolla 100 – 5000 euroa
 • Kuukausilyhennys 5% nostetusta lainasaldosta
 • Edullinen nimelliskorko 8%
 • Luottopäätös verkossa 15 minuutissa
 • Ikäraja palvelussa vain 18 vuotta

Ostosraha

Ostosrahalta saa helposti nettihakemuksella haettua pikalainaa jopa 3000 euroa. Suurimmille pikalainoille saa maksuaikaa jopa mukavat viisi vuotta. Näin pitkällä takaisinmaksuajalla saat kuukausierän niin alhaalle ettei se juurikaan vaikuta kuukausibudjettisi.

Mikäli tarvitset rahaa nopeasti, on Ostosraha hyvä vaihtoehto, koska rahat saat tillesi alle varttitunnissa. Täytät vain netissä hakemuksen ja saat pikalainatarjouksen nopeasti.

 • Pikalainaa tarjolla 400 – 3000 euroa
 • Hae lainat ilman vakuuksia tai takaajia
 • Takaisinmaksu 1-5 vuotta
 • Rahat tilille nopeasti 15 minuutissa

Vivus

Vivus

Vivus tarjoaa asiakkailleen jopa yli kahden tuhannen pikalainoja. Tämä kuitenkin edellyttää että pikalainan hakija on ollut aiemmin jo Vivuksen asiakas. Uusille asiakkaille Vivus tarjoaa maksimissaan neljän sadan euron pikalainan. Mikäli 400 euroa riittää tämän hetkiseen rahatarpeeseesi, tekee Vivus sinulle uskomattoman tarjouksen.

Nimittäin tällä hetkellä, uudet pikalaina-asiakkaat saavat max. 400 pikalainan kuukaudeksi täysin kuluitta. Halutessasi voit jatkaa laina-aikaa kuukaudesta eteen päin, mutta tällöin pikalainasi ei ole kuluton, vaan lisäajasta peritään hinnaston mukainen veloitus.

 • Pikalainaa tarjolla 10 – 2010 euroa
 • Takaisinmaksuaika 3-30 vuorokautta
 • Mahdollisuus maksuajan pidentämiseen
 • Rahat saat 15 minuutissa tilillesi!

Freedom rahoitus

Freedom Rahoitus

Pohjoismaiden suurin lainanvälittäjä tarjoaa pikalainaa maksimissaan muhkeat 30000 euroa. Pikalainallesi saat maksuaikaa jopa kaksitoista vuotta. Pikalainaa Freedomilta voi hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Pienempiin pikalainoihin käyvät muutkin kuin palkkatulot.

Freedom-palvelu tarjoaa pikalainan hakijalle oman, henkilökohtaisen pikalainaneuvojan, joka auttaa asiakasta valitsemaan juuri parhaan vaihtoehdon hänen rahoitustarpeisiin.

 • Suurempia pikalainoja tarjolla 500 – 30000 euroa ilman vakuuksia
 • Useita eri tarjouksia yhdellä luottohakemuksella
 • Takaisinmaksuaikaa 1-12 vuotta
 • Saat lainapäätöksen nopeasti

Netin kautta pikalainaaminen on tämän päivän juttu

Pikalainaa saa tänä päivänä monestakin paikasta netin kautta. Saatavien pikalainojen summat vaihtelevat yleensä viidenkymmenen euron ja viiden tuhannen euron välillä. Takaisinmaksuajat vaihtelevat yleensä kahden viikon ja useamman vuoden välillä, riippuen pikalainan summasta ja yhtiöstä. Pikalainaa hakiessa kannattaa käyttää aikaa pikalainan ehtoihin tutustumiseen huolella.

Säästääksemme aikaasi olemme alle lisänneet muutaman suositellun pikalainapaikan. Kaikki suositelemamme paikat ovat pitkään rahoitusalalla olleita yrityksiä ja omaavat hyvaän maineen sekä ennen kaikkea tarjoavat asiakkailleen pikalainoja edullisesti.

Asiassa voi kääntyä mm. seuraavien tahojen puoleen:

Löydä halvin tuote pikalainavertailun avulla

Pikalainan hakeminen tapahtuu kätevimmin netin kautta. Hakija täyttää helpon hakemuksen pikalainayhtiön sivuilla. Hakemuksessa kysytään henkilötietojen lisäksi hakijan talouteen liittyviä asioita, kuten työtilanne eli onko hakija töissä vai työtön tai kenties eläkkeellä.

Pikalaina netistä heti tilille
Pikalaina on pikavippi! Valitse halvin rahoitusyhtiö ja hae lainaa nyt!

Hakijan ollessa työelämässä, pikavippiyhtiö haluaa tietää onko työsuhde määräaikainen vai pysyvä ja onko koeaika jo suoritettu. Kun pikalainan hakija on täyttänyt hakemuksen, yhtiö käsittelee hakemuksen ja tarkistaa hakijan luottokelpoisuuden.

Mikäli hakijalla on rekisteröityjä maksuhäiriöitä, on hakemus automaattisesti hylätty. Hakemuksen perusteella pikalainan myöntäjä tekee luottoriskianalyysin, jonka perusteella tehdään päätös pikalainan myöntämisestä tai hylkäämisestä. Monelta pikalainapaikalta saa päätöksen joko heti tai alle puolen tunnin kuluessa.

Mikäli pikalainahakemuksesi on hyväksytty, saat tarjouksen lainayhtiöltä. Tutustu kokonaiskorkoon, maksuaikaan ja kuukausilyhennyksen suuruuteen sekä yleisiin lainaehtoihin.

Mikäli et ole varma jostain lainaehdosta, ole yhteydessä asiakaspalveluun , joko puhelimitse tai sähköpostilla ja selvitä asia ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Monen pikalainayrityksen asiakaspalvelu palvelee myös myöhään iltaisin sekä viikonloppuisin.

Ehdot tulee olla selvät

Kun pikalainan ehdot ovat Sinulle selvät, allekirjoita lainasopimus sähköisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa tunnistautumista pankkitunnuksien avulla. Sähköisen allekirjoittamisen etu on se, että näin nopeutat rahojen saapumista tilillesi. Monet pikalainapaikat siirtävät rahat välittömästi hakijan tilille.

Halutessasi voit myös pyytää lainapaperit postitse kotiisi ja allekirjoitat lainasopimuksen perinteisesti ja palautat sopimuksen postin välityksellä takaisin lainapaikkaan. Näin menettelemällä saat rahat tilillesi noin viikon kuluessa. takaisinmaksu

Pikalaina tulee aina maksaa takaisin lainasopimuksessa mainitussa aikataulussa. Kuitenkin elämässä saattaa tapahtua yllättäviä asioita, kuten esimerkiksi äkillinen sairastuminen vakavasti, lomautus työpaikalta jne. Tälläisessä tilanteessa saattaa tulla ongelmia pikalainan kuukausilyhennyksen kanssa. Tälläisessä tilanteessa kannattaa olla mahdollisimman ajoissa yhteyksissä pikalainapaikan asiakaspalveluun rohkeasti.

Mitä jos maksut jää maksamatta?

Asiakaspalvelijan kanssa ongelmaan yleensä löytyy ratkaisu. Jos näyttää siltä että ongelma on hyvin lyhytaikainen, eli rahaa on tulossa heti eräpäivän jälkeen, on yleisin käytetty ratkaisu eräpäivän siirto hieman myöhäisemmäksi.

Jos esim. työtilanteessa tapahtuneet muutokset aiheuttavat pitempiaikaisen ongelman, on yleinen ratkaisu laina-ajan pidentäminen ja näin ollen kuukausierä laskee sille tasolle jonka asiakas pystyy kuukausittain suorittamaan.

On molempien osapuolten etu löytää asiaan ratkaisu, joten ole vain rohkeasti yhteyksissä asiakaspalveluun jos yllämainittu ongelma tulee toteen.

Jos pikalainan takaisinmaksu jää hoitamatta, tulee lainasaldo nousemaan erilaisten kulujen myötä ja lopulta edessä on käräjäoikeus, joka tekee asiasta päätöksen ja pikalainaa lähtee ulosottomies hoitamaan. Tähän pisteeseen ei pikalainaa kannata koskaan päästää, vaan hoitaa asiaa tavalla tai toisella.

Miksi ottaa pikavippi?

Äkillinen rahantarve saattaa iskeä koska tahansa. Yleensä rahaa tarvitsee, jonkin yllättävän menoerän maksamiseen ja se saattaa olla esimerkiksi rikkinäinen kodinkone tai erääntynyt lasku. Yleensä rahantarve iskee juuri silloin kun rahaa on vähän tai sitä ei ole lainkaan. Näissä tilanteissa onkin hyvä ottaa nopea pikalaina.

Pikalainan saa käyttöön nopeasti ja useilla palveluilla saat 100 – 500 euron lainan käyttöösi jo muutamassa minuutissa. Pikavipillä voit siis nopeasti tasapainottaa oman taloutesi tilapäisiä vaihteluja. Pikalaina on nopein ja paras tapa saada rahaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Pikavipin voit ottaa esimerkiksi silloin, kun tiedät, että rahaa on tulossa pian, mutta juuri tällä hetkellä tililläsi ei ole yhtään rahaa. Tässä hyvä esimerkki pikalainan käytöstä:

”Jari on normaalituloinen työssäkäyvä mies. Jari sai palkkansa ja maksoi sillä vuokransa sekä kaikki laskunsa ja eli muutenkin normaalia elämää. Jarilla oli kuitenkin pitkä viikonloppu tulossa ja hänen veljensä Esko pyysi Jaria luoksensa Helsinkiin. Jari katsoi lentolippujen hintaa ja hän sai menopaluun 200 euroon. Jarilla oli kuitenkin tilillään ainoastaan 170 euroa ja seuraavan tilin hän sai vasta 4 päivän kuluttua. Jari päätti ottaa Vivuksen 400 euron pikavipin, jolla hän maksoi lentonsa Helsinkiin sekä taksimatkan veljensä luo. Jari ei edes tuhlannut koko vippiään ja maksoi velkansa pois heti palkkarahat saatuaan. Jarin pikavippi jäi yhteen kertaan, eikä hänen ole sen jälkeen tarvinnut ottaa pikalainaa.”

Pikalaina ei siis aina ole pahasta vaikka, jotkut niin sanovatkin. Edellä mainitussa tilanteessa Jari ei olisi koskaan päässyt veljensä luo Helsinkiin, mikäli hän ei olisi saanut pikalainaa nopeasti tililleen maksaakseen sillä lentolippuja ja muita matkustus kustannuksia.

Pikavippi kannattaakin aina ottaa silloin, kun rahaa ei yksinkertaisesti saa mistään muualta. Pikavippiä ottaessa täytyy olla myös varma siitä milloin maksaa rahansa takaisin, kuten edellä mainitussa esimerkissä. Pikavippiä ei kannata koskaan ottaa viikonlopun biletystä varten sillä se on lähes sama asia kuin heittäisi rahaa kaivoon. Viinanhuuruissa tulee myös usein otettua lisää vippejä ja silloin maksuongelmat kyllä kasaantuvat todella nopeasti.

Vertaile myös pikavippisi

Pikavippejä ja pikalainoja tarjoavia yrityksiä putkahtelee rahoitusmarkkinoille jatkuvasti lisää ja monet yhtiöt tarjoavat saman suuruisia pikavippejä. Yleensä vipit ovat alle 500 euron suuruisia mutta lainojen ehdoissa voi olla suuriakin eroja.

Huolellinen lainavertailu kannattaa myös pikavippien kohdalla, sillä valitsemalla lainapaikkasi oikein voit säästää pienessäkin vipissä useita kymmeniä euroja. Parhaimmillaan voit saada ensilainasi jopa täysin ilmaiseksi.

Pikalaina vertailussa sinun täytyy kiinnittää huomiota ainoastaan kahteen asiaan, korkoon sekä laina-aikaan. Parhaimmillaan saat pikavipin erittäin alhaisella 6 prosentin kuukausikorolla tai jopa ilmaiseksi. Yleensä pikalainojen kuukausikorko on kuitenkin 20 – 25 prosenttia.

Pikalaina paikoista Vivus.fi tarjoaa tämän hetken parhainta lainaa. Vivuksen kautta voit saada jopa 400 euroa lainaa 30 päivän maksuajalla täysin ilman kuluja ja korkoja. Maksat siis takaisin ainoastaan sen minkä lainaat. Laina koskee ainoastaan ensilainaajia, eli henkilöitä, joilla ei ole aikaisemmin ollut tiliä vivuksen palvelussa.

Pikavippi.fi palvelusta voit hakea pikalainaa 300 euroon saakka, joustavalla 184 päivän maksuajalla. Pitkästä maksuajasta huolimatta, joudut maksamaan 300 euron lainasta takaisin ainoastaan 375 euroa. Lainalle tulee siis vuosikoroksi ainoastaan 49,6% ja se on tämän hetken alhaisin pikalainan korko.

Myös epikavipiltä voit hakea 100 – 500 euron suuruista express pikaluottoa. Express pikalaina on käytössäsi noin viidessä minuutissa siitä, kun olet jättänyt lainahakemuksesi. Pikaluoton voit myös korottaa tarvittaessa isommaksi joustoluotoksi.

Edellä mainitut pikalainapalvelut ovat siis erinomaisia vaihtoehtoja pienelle muutaman sadan euron pikavipille. Markkinoilla on myös paljon muita pikalainan tarjoajia, joten sinun kannattaa tutustua myös muihin vaihtoehtoihin. Pikalainat on helppo vertailla keskenään lainantarjoajien sivuilta löytyvillä lainalaskureilla. Olemme tietenkin helpottaneet urakkaasi jo valmiiksi ja sivujemme lainavertailu osiosta löydät parhaat lainatarjoukset jokaiselle rahasummalle.

Jopa 5000 euron pikalaina nopeasti tilille

Pikavipit ovat nopeita ja voit saada ne tilillesi jopa viidessätoista minuutissa, mutta tiesitkö, että voit saada myös isomman summan rahaa tilillesi todella nopeasti.

Isot tuhansien eurojen pikalainat poikkeavat hieman nopeasti myönnettävistä pikavipeistä. Pikavippiä hakiessa riittää, että luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Myös isommissa pikalainoissa luottotietojesi tulee olla kunnossa, mutta yleensä lainat myös edellyttävät säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

5000 euron pikalaina voi olla tarpeen esimerkiksi autokaupoilla. Yleensä autot ostetaan yksityisiltä myyjiltä, jolloin rahat on maksettava myyjän käteen heti. Harvalla kuitenkaan on tilillään useita tuhansia euroja ja tällöin nopea pikalaina on erinomainen ratkaisu. Pikalaina hakemuksen voit täyttää esimerkiksi älypuhelimellasi ja voitkin tehdä sen missä tahansa.

Viiden tuhannen euron pikalaina hakemuksen voit täyttää esimerkiksi epikavippi palvelussa. Yritys lupaa sivuillaan lainan käyttöön heti lainahakemuksen jätettyäsi. Parhaimmillaan 5000 euron laina on käytettävissäsi siis noin puolessa tunnissa.

Myös Credit24 palvelu tarjoaa nopeaa palvelua ja heidän kauttaan voi hakea 3000 euron suuruista luottoa. Luottotilin saa käyttöön jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä, jonka jälkeen voit käyttää tiliäsi miten haluat. Luottotili toimii käytännössä samoin kuin pikalaina ja voit nostaa luottotililtäsi rahaa nopeasti milloin tahansa.

Kaikki nopeasti myönnettävät pikalainat löydät myös tältä sivulta tai lainavertailu sivultamme.

Pikalaina käyttöön ja lomalle

Televisiossa ja netissä mainostetaan paljon erilaisia äkkilähtöjä ja useasti loistavat tarjoukset sattuvat juuri silloin, kun sinulla kyllä on vapaa aikaa mutta rahaa ei juurikaan. Tällöin useasti tyytyy kohtaloonsa ja katsoo vesisadetta tai lumista pakkasmaisemaa. Pikalainan ansiosta sinun ei kuitenkaan tarvitse kärsiä Suomen säästä ja pääset lomalle silloin kun tahdot.

Harvalla normaali tuloisella duunarilla on varaa lähteä lomalle viroa tai ruotsia pidemmälle ja nekin reissut maksavat jo melkoisesti. Ulkomaanmatkalle lähdetään yleensä vasta vuoden tai parin säästämisen jälkeen ja silloinkin saattaa tulla mutkia matkaan yllättävän laskun tai sairastumisen vuoksi. Yksikään suomessa toimiva matkayhtiökään ei myönnä lomamatkan maksamista osamaksulla, mutta lainarahalla teet siitä kuitenkin mahdollista.

Pikalainan ansiosta sinun ei tarvitse säästää rahaa ja tehdä pitkän tähtäimen lomasuunnitelmia, vaan voit lähteä reissuun vaikka samantien. Voit siis täyttää lainahakemuksen lukiessasi tätä tekstiä ja varata lentoliput esimerkiksi Kreikan lämpöön. Jo parin kolmen tonnin pikalaina riittää hyvin myös pidemmälle reissulle, joten voit lähteä reissaamaan vaikka Etelä-Amerikkaan.

Lainoille voit itse määrittää pitkänkin maksuajan, jolloin kuukausittaiset maksuerät ovat pieniä. Pääset siis lomalle osamaksulla ja vältyt säästämisen vaikeuksilta. Lainan voit maksaa takaisin myös kerralla esimerkiksi silloin kun saat veronpalautuksesi.

Mikäli sinulla kuitenkin on jo loma varattuna ja haluat, että käytössäsi on enemmän rahaa, niin suosittelemme sinua avaamaan luottotilin. Luottotili toimii kätevänä vararahastona ja voit siirtää sieltä rahaa omalle tilillesi milloin haluat.

Milloin pikalainaa voi hakea?

Yleisesti ottaen pikalaina hakemuksen voit jättää koska tahansa ja mihin aikaan tahansa. Palvelut ovat siis auki vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Pikalaina hakemukset käsitellään todella nopeasti varsinkin, kun kyseessä on pieni muutaman sadan euron pikavippi. Pikavipit saa yleensä käyttöön jo noin 15 minuutissa eikä isommissakaan pikalainoissa mene kovin kauaa. Yleensä saat myös useamman tuhannen euron lainan käyttöösi samantien.

Suomen lainsäädäntö kuitenkin estää pikavippien ja lainojen myöntämisen kello 23:00 – 07:00 välisenä aikana, eli et voi hakea lainaa yöllä. Mikäli teet lainahakemuksesi yöllä, niin rahat siirretään tilillesi seuraavana aamuna.

Lainsäädäntö ei kuitenkaan koske luottotilejä, sillä luottotilit toimivat samalla periaattella kuin luottokortit. Mikäli luottotilin rahaliikenne rajoitettaisiin, niin samalla täytyisi estää myös luottokorteilla maksaminen öiseen aikaan.

Pikalaina opiskelijalle

Netissä myönnettävien lainojen yksi parhaista puolista on, että lainat ovat vakuudettomia ja lainan saa tililleen todella nopeasti. Muutaman sadan euron pikalainaan ei tarvita edes säännöllisiä tuloja, vaan riittää, että luottotiedot ovat kunnossa. Tästä syystä pikalaina onkin opiskelijoille erinomainen vaihtoehto pahoina hetkinä.

Pikalaina saattaa tulla tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun tietokone hajoaa tai polkupyörä menee rikki. Satasen pikavipillä ostaa helposti myös parin viikon tai koko kuukauden ruokatarvikkeet. Opiskelijan tulee kuitenkin ottaa pikavippi aina harkiten ja takaisinmaksu tulee olla mietittynä valmiiksi ennen pikavipin ottamista. Pikavipistä koituu aina kustannuksia ja opiskelijalle suosittelemme Vivuksen ensilainaajan vippiä. Vivuksen kautta otetussa ensilainassa ei ole kuluja ja korkoja, joten maksat takaisin ainoastaan sen minkä lainaat. Myös pikavippi.fi palvelu on hyvä, sillä siinä vipille saa 184 päivän maksuajan.