Luottotili 20v ikärajalla – Nosta rahaa silloin kuin tarvitset!

Luottotili on erittäin kätevä pikalaina, mikä antaa mahdollisuuden nostaa rahaa omalle tililleen silloin, kuin sille on eniten tarvetta. Ei tarvitse hakea useita kalliita pikavippejä, vaan voit avata luottotilin, mistä oman mielen mukaan voi tehdä siirtoja omalle tilille.

Luottotileille määritetään luottoraja, minkä rajoissa rahaa voi nostaa niin monta kertaa kuin haluaa. Vippipalveluiden lainaehdoissa on suuria eroja, jonka takia huolellinen lainavertailu on tärkeää tehdä.

Vertailemalla kaikki joustavat luottotili tarjoukset saat varmasti parhaan pikalainan. On turhaa maksaa ylimääräisiä kuluja ja korkoja huonosta pikalainasta, kun tämän voi välttää erittäin vaivattomasti tekemällä nopea lainavertailu.

 

Luottotili 20v ikärajalla löytyy helposti

Luottotilin löytäminen 20v ikärajalla ei ole vaikea operaatio. Sitä varten on tarjolla useita hyviä vinkkejä ja palveluita. Voit käyttää sivustomme lainahakua etsimään parhaat vaihtoehdot eri lainapalveluiden joukosta.

Syötä lainalaskuriin haluamasi summa, ja näet eri vippipaikat mitkä myöntävät sopivaa lainaa. Voit suodattaa tulokset näyttämään palvelut mistä lainaa saa myös 20 vuotta täyttäneet hakijat. Tee lainapalveluille nopea vertailu, missä huomioit seuraavat asiat:

  • Lainalle muodostuvat korkokulut
  • Lainan muut mahdolliset kulut (Nostomaksut, tilinhoitomaksut ja avausmaksut)
  • Voiko lainan maksaa kerralla pois, vai onko laina-aika sidottu
  • Saako vippiyritykseltä maksuajalle lyhennysvapaita tai maksuvapaita kuukausia
  • Voiko lainanlyhennyksen eräpäivää siirtää

Vertailemalla edellä mainittuja asioita saat selville parhaat lainapalvelut, minne jättää lainahakemus. Lainahakemukseen vastataan tarjouksella, mistä löytyy kaikki tarvittavat tiedot lopullisen vertailun tekemiseen. Lainhaulla löydät ainoastaan suuntaa antavat esimerkit koroista, jokainen hakija on yksilöllinen tapaus.

 

Joustava luottotili on hyvä vaihtoehto

20V luottotilitarjoukset löydät täältä!
Hae luottotili heti! Myös 20 vuoden ikärajalla

Luottotili mahdollistaa paljon asioita mihin ei muut pikalainat taivu. Pikavippi ja kulutusluotto maksetaan aina kerralla tilille. Lainasumma on lainasopimuksessa sovittu, ja jos lisää lainaa tarvitaan niin pitää tehdä kokonaan uusi hakemus.

Luottotili antaa mahdollisuuden nostaa rahaa omalle tilille niin monta kertaa, kuin tilillä riittää katetta. Muissa pikalainoissa on asetettuja rajoituksia rahojen maksamisesta tilille, siirtoja hakijan tilille tehdään ainoastaan 07 – 23 välisenä aikana. Luottotililtä rahaa voi nostaa kännykän tai nettiportaalin kautta vuorokauden ajasta riippumatta. Luottotili on ainoa lainatuote, mistä voi nostaa rahaa tililleen myös yöllä.

 

Mitä huomioida K-20 luottotilissä

Ennen luottotilin hakemista on hyvä huomioida muutama asia. Ensin pitää varmistua, että lainan voi varmasti maksaa takaisin ilman ongelmia. Maksamaton laina tulee aiheuttamaan luottotietohäiriön, sekä merkintä jotka haittaavat elämää myöhemmin tulevaisuudessa.

Velat pitää aina maksaa takaisin kokonaisuudessaan, ja ajoissa. Lyhennysten myöhästyminen kerryttää myös paljon turhia kustannuksia. Siksi oman maksukyvyn laskeminen ennen luoton hakemista on tärkeää.

Kun lainapalvelut on vertailtu ja olet saanut muutaman lainatarjouksen, tulee tehdä erillinen vertailu lainatarjouksille. Nyt tiedät kaikki asiaan vaikuttavat tekijät, hinnat kuluille ja korot lainoille, joten voit tehdä kattavan vertailun tarjousten välillä. Voit arvioida lopulliset lainatarjoukset samalla kaavalla kuin lainapalveluiden alustava vertailu tehtiin.

Muista ottaa huomioon

  • Laske oma taloutesi takaisinmaksukyky ja varmista ettei lyhennykset ole liian suuria
  • Pidä huoli, että suoritukset maksetaan ajoissa, myöhästymisistä tulee turhia kustannuksia
  • Lainatarjousten vertaileminen on yhtä tärkeää kuin lainapalveluiden vertailu

Kun olet löytänyt sopivan lainatuotteen, niin voit siirtyä allekirjoittamaan käyttämällä mobiilitunnistautumista tai verkkopankkitunnuksia.

Helppoa ja joustavaa lainaa luottotililtä
Luottotilin saa 20 vuoden ikärajalla vaivattomasti

Hae joustoluottoa 20 vuoden ikärajalla

Joustoluoton hakeminen käy vaivattomasti lainahaun avulla. Syötät haluamasi summan, luottotililainoja myönnetään yleensä 50 – 3000e summille) ja ikärajan 20 vuotta, niin saat tiedon kaikista lainapalveluista jotka myöntävät lainaa etsimälläsi summalla.

Tai voit vaihtoehtoisesti tarkastaa alapuolelta muutaman todella suosituin lainapalvelun k20 lainoille

Cashbuddy

Cashbuddy myöntää kätevää luottotililainaa 1000€ – 3000 euron lainasummille. Korko lainapalvelun vipeille on alkaen 20 – 25%.

Todellinen vuosikorko lainalle 37,90 – 49,80 %. Hakijalla tulee olla esittää vähintään 1200 euron kuukausitulot.  Perustamismaksu 0 – 300 euroa.

Fleksiluotto

Ilman vakuuksia tai takaajia luottotili 20v ikärajalla
Ota luottotili 20 vuotiaalle talouden tueksi

Fleksiluotto myöntää pikalainaa 100 – 2000 euroa heti tilille. Korko lainalle on edulliset 8,5% alkaen. Vipin hakeminen prepaid liittymällä onnistuu myös, koska palvelu tukee verkkopankkitunnistautumista.

Vuosikorko lainalle on 102% ja todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko on 235,1%.

Vivus

Vivus on suosituimpia ja tunnetuimpia joustavaa luottotililainaa tarjoavia vippiyrityksiä. Vivukselta saa ensinoston ilmaiseksi 400 euroon asti, mikä on loistava tarjous ja kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Laina-aikaa Vivukselta saa laina-aikaa 3 – 30 päivää. Kun laina maksetaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, ei siitä peritä mitään kuluja tai korkoja!

Seuraava artikkelimme luottotilien sarjassa käsittelee jatkuvaa luottotiliä.