Luottotili 19v ikärajalla

Luottotili 19 – vuotiaalle onnistuu ilman suurempaa taistelua. Lainaa on tarjolla 50 – 3000 euroa luottotilinä, mistä voi nostaa haluamansa summan joko kerralla tai osissa. Luottotili antaa ehdottomasti parhaita mahdollisuuksia hallita omaa lainatilannetta, ottaa lisää silloin kuin tarvitsee ja maksaa pois omaan tahtiin

Luottotili antaa paljon enemmän vapauksia kuin muut perinteiset pikalainat. Pikavippi ja kulutusluotto ovat paljon kankeampia vaihtoehtoja ottaa lainaa 19 vuotiaalle, kuin luottotilin tarjoamat mahdollisuudet.

Luottotililtä voi rahoja nostaa haluamansa summan joko kerralla, tai useassa pienemmässä osassa. Luottosumman voi muuttaa mielensä mukaisesti, koska luottotilin lainasumma muodostuu osuudesta mikä nostetaan omalle tilille.

 

Hae luottotililtä lainaa milloin tahansa
19v ikärajalla saa myös luottotilin!

Luottotilin edut 19-vuotiaalle

Verrattuna kulutusluottoon antaa luottotili paljon mahdollisuuksia päättää omasta lainastaan. Voit nostaa haluamasi summan omalle tilille kerralla, eikä sen tarvitse olla sama kuin mikä alun perin luottohakemukseen on ilmoitettu.

Luottotili antaa mahdollisuuden nostaa lainaa haluamansa määrän. Rahaa voi nostaa niin kauan, kun pysytään luottotilin katteen rajoissa. Luottotilille myönnetään katetta yleensä lainapalvelusta riippuen 1000 – 3000 euroa, mikä on nostettavissa parhaaksi katsomissaan erissä.

Joustoluottona myönnetty luottotili on myös pitkäkestoinen hankinta: Lainasopimus pysyy aktiivisena automaattisesti niin kauan, kun tililtä tehdään nostoja. Kun kaikki velat on maksettu, eikä uusia nostoja tehdä niin tili sulkeutuu automaattisesti.

Vertaile luottotili tarjoukset 19 – vuotiaalle

19 vuotiaalle luottotili heti ilman vakuuksia
Nosta luottotililtä rahaa kun tarvitset, myös K19 ikärajalla

Eri lainapalvelut jotka tarjoavat luottotiliä kannattaa vertailla huolellisesti ennen lainahakemuksen täyttämisen. Lainahakemuksella saat lopullisen lainatarjouksen, missä on kaikki lainan tarkat tiedot eri koroista ja ehdoista alkaen. Lainahaun avulla löydetyt tiedot ovat aina suuntaa antavia, eikä niiden perusteella voi tehdä lopullista valintaa.

Lainahaulla löytyviä tietoja voi käyttää lainapalveluiden vertailemiseen alustavasti. Tärkeää lainapalveluiden vertailussa on varmistaa, että lainan korot ovat edulliset, eikä muut maksut tule nostamaan luoton hintaan korkeaksi.

Ota oma aikasi lainojen vertailuun, ei kannata kiirehtiä koska tämä on tärkeä osa onnistunutta luoton hakemista.

Vertaile seuraavat tiedot lainapalveluista ja lainatarjouksista:

  • Lainalle muodostuva korko (nimelliskorko, kuukausikorko ja todellinen vuosikorko)
  • Kaikki lainalle muodostuvat kustannukset (avaus ja käsittelymaksut, tilinhoito ja nostomaksut)
  • Saako lainalle maksuvapaita tai lyhennysvapaita kuukausia
  • Voiko koko lainan maksaa kerralla pois halutessaan

Voit tietenkin myös vertailla luotoista mitä tahansa itsellesi merkittäviä seikkoja. Toisille hakijoille on tärkeää, että luoton lyhennykset ovat tasasummia, toiset haluavat valita itse lyhennettävän lainasumman. Tee lainavertailu huolellisesti ja harkiten, voit säästää useita satoja euroja helposti!

Luottotili ilman korkoa tai kuluja 19v ikärajalla

Luottotilin ensimmäinen nosto on mahdollista saada ilman korkoja useassa lainapalvelussa. Ensinosto on täysin koroton jopa 2000 euroon asti. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäisestä nostosta ei peritä mitään korkoja, kunhan koko summa on maksettu ennen ensimmäistä eräpäivää.

Ilmainen ensilaina voi olla myös rajoitettu pienempään summaan kuten 1000 euroa. Useat lainapalvelut tarjoavat korotonta ensinostoa, joten kannattaa ottaa tämä huomioon lainapalveluita vertaillessa. Osa vippipaikoista perii nostamisesta kuluja mutta ei korkoja, jossain nosto voi olla täysin kuluton ja koroton.

Hae luottotili 19 vuotiaalle

Luottotili 19v ikärajalla löytyy helpoiten käyttämällä lainahakua. Syötä haluamasi summa lainahakuun, ja näet kaikki luottopalvelut mistä voit vippiä kyseisen summan nostaa. Luottotiliä tarjoavat palvelut huomaat siitä, että suurin lainasumma mikä myönnetään, on 3000 euroa. Luottotilin katetta ei tällä hetkellä ole mahdollista saada sen suuremmille lainasummille.

Voit myös tarkistaa alapuolelta suosittujen lainapalveluiden tililuotto tarjouksia.

Nordcredit

Edullinen luottotili ilman vakuuksia
Hae heti luottotili 19v ikärajalla

Nordcredit tarjoaa luottotilinä pikalainaa hakijoilleen 100 – 3000 euroa. Laina-aika luottotilille on 3 – 34 kuukautta. Lainaa on mahdollista hakea myös prepaid liittymällä Nordcredit palvelusta.

Korkoprosentti lainalle on alkaen 5%. Todellinen vuosikorko Nordcredit pikalainalle on 112,81 %.

Everyday

20 – 2000 euroa luottotililtä lainaa Everyday palvelun kautta. Lainan hakeminen käy vaivattomasti nettiportaalin tai mobiiliapplikaationa avulla. Korko lainalle on alkaen 5%, todellinen vuosikorko asettuu korkeintaan 99,69 % suuruiseksi. Lainapalvelussa takaisinmaksuaika ajan voi valita kokonaan itse!

Limiitti

Lainaa 100 – 2000 euroa  Limiitti vippipalvelun luottotililtä. Lainan korkoprosentti on alkaen 24%, todellinen vuosikorko on 49,77 – 131,66 %. Takaisinmaksuun tarjotaan aikaa 3 – 30 kuukautta. Limiitti palvelusta voi hakea pikalainaa myös käyttäen prepaid liittymää, koska allekirjoittamisen voi tehdä verkkopankkitunnuksilla.

Jos tarvitset luottotiliä 20-vuotiaalle, löydät sen täältä.