Luottotili 18v ikärajalla – Hae heti edullista lainaa!

Luottotili on kätevä tapa nostaa lainaa heti tilille. Joustava tililuotto mahdollistaa rahan siirtämisen omalle tilille vuorokauden ajasta riippumatta, kunhan luottotilillä on katetta nostaa rahaa. Pikalainoja on monenlaisia, mutta joustoluotto antaa mahdollisuuden itse päättää minkä verran lainaa tilille nostetaan ja kuinka monessa erässä.

Rahan nostaminen on erittäin vaivatonta. Pikalaina nostoja voi tehdä tekstiviestillä, mobiiliapplikaatiolla tai suoraan palvelun omasta portaalista. Rahan siirtämiselle luottotililtä ei ole mitään rajoituksia, nostoja voi tehdä omalle tililleen niin monta kuin haluaa. Ainoa rajoitus on, että joustoluottotilillä on tarpeeksi katetta nostoja varten.

Kun luottotili avataan 18 vuotiaalle hakijalle, myönnetään kerralla yleensä 1000 – 3000 euron luottoraja. Rahaa voi siis nostaa tililtä korkeintaan luottorajan verran, kunhan kuukausittaiset lyhennykset on maksettu ajallaan. Aina kun pikalainaa lyhennetään, siirtyy se automaattisesti joustoluotto tilille nostettavaksi varallisuudeksi.

Jos 18 – vuotias ei tee nostoja luottotililtä, ei se muodosta mitään kuluja tai korkoja. Ainoastaan aktiivinen lainasumma kerryttää korkoja. Maksat siis vain siitä mitä nostat omalle tilille, et koko myönnetyn pikalainan luottosummasta.

K-18 luottotili ei ole vaikea saada

Luottotili 18v ikärajalla - Hae heti edullista lainaa! 1
Tililuottoa 18v hakijoille ilman vakuuksia

Luottotilin saaminen 18 vuotiaalle ei ole mahdoton operaatio. Vaatimuksena on tarpeelliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Tulojen määrää ei yleensä ilmoiteta, mutta mikäli jos on vakituinen työpaikka, niin tulot yleensä riittävät.

Kaikilta hakijoilta tarkastetaan luottotiedot. Mikäli luottorekisterissä on merkintöjä tai vanhoja luottotietohäiriöitä, ei lainaa voi lain mukaan myöntää. Tiedot tarkistetaan luottokunnan rekisteristeristä ja mahdollisesti kolmansien osapuolien ylläpitämistä luottorekisteristä.

Hakijalla tulee olla esittää myös vakituinen osoite suomessa. Lisäksi tulee olla verkkopankkitunnukset tai henkilökohtainen puhelinnumero, näitä käytetään sopimuksen allekirjoittamiseen. Tarkat tiedot lainapalveluiden vaatimuksista luottotilin saamiselle 18-vuotiaana löydät palvelun sivuilta.

Kannattaako 18-vuotiaan hakea luottotili

Luottotili on erityisen kätevä lainamuoto sen joustavuuden takia. Lainaa voi nostaa enemmän tai vähemmän kuin alun perin oli suunnitellut, tai useaan otteeseen mikäli tarve vaatii. Lainaa on helppo maksaa takaisin, koska maksuaikaa on riittävästi ja minimilyhennys on yleensä erittäin maltillinen.

Joustoluotto tarjoukset kannattaa vertailla kunnoilla, lainatuotteissa on isoja eroja. Myös lainapalveluiden välillä vertaileminen tärkeää, huono sopimus voi käydä yllättävän kalliiksi ja siitä on vaikea päästä myöhemmin eroon.

Plussat

  • Lainatuote joustaa elämän tarpeiden mukaan, eikä ole sidottu yhtä tiukasti kuten pikavippi
  • Rahaa voi nostaa omalle tililleen huolettomasti sen verran, mitä tilin kate antaa myöden
  • Joustoluoton takaisinmaksu on helppoa ja vaivatonta, koko lainan voi maksaa keralla tai osissa

Miinukset

  • Usealle nostolle voi kertyä suuret nostokustannukset, muista siis vertailla lainat huolellisesti
  • Tililtä rahan nostamisessa kannattaa pitää malttia, ettei nosta enempää, kun voi maksaa takaisin
  • Korot voivat olla epäedulliset, mikäli laina-aika venyy todella pitkäksi

Luottotilin ottamisella on hyvät ja huonot puolensa, ja kannattaakin vertailla lainavaihtoehdot huolellisesti parhaan lainan löytämiseksi.

Tililuottoa saa myös 18v hakijat ilman takuita
Heti kaikille 18v tililuotto, nosta niin paljon rahaa kuin tarvit

Hae luottotili 18v ikärajalla

Luottotilin hakeminen ei ole vaikeaa, vaan käy nopeasti käyttämällä kätevää lainahakua. Syötä lainahakuun haluamasi summa 1000 – 5000 euroa. Valitse lisäksi ikärajaksi 18 vuotta, niin näet suoraan kaikki sopivat lainapalvelut!

Tässä on muutama todella suosittu vippipaikka, mistä 18v ikärajalla saa luottotilin:

Lainasto

Lainaston laina-aika  on joustolainalle  3 – 34 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin halutessaan kerralla, useassa osassa. Lainaa saa 100 – 3000 euroa, jolle tulee vähintään 5% korko. Todellinen vuosikorko lainalle on 108,58 – 135,62 %.

Lainasto myöntää lyhennysvapaita kuukausia sekä mahdollisuuden eräpäivän siirtoon. Tutustu lisää Lainaston esittelyssä.

Limiitti

Heti rahaa tilille nopealla tililuotolla 18v ikärajalla
Tililuottoa 18-vuotiaalle ilman vakuuksia

Limiitti myöntää joustoluottotilille katetta 100 – 3000 euroa. Luotolle muodostuu 3 – 30 kk maksuajalla korko on alkaen 5%. Todellinen vuosikorko 49,77 – 131,66 %luotolle.

Lainapalvelusta voi hakea lainaa myös matkapuhelimella sekä prepaid liittymällä. Hakemukset käsitellään samana päivän aikana Limiitti vippipalvelussa.

Everyday

Everyday myöntää joustoluotto lainaa 18 vuotta täyttäneille hakijoille, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Rahaa voi nostaa yhteensä 20 – 2000 euroa. Lainalle muodostuu korkoa alkaen 5%, todellinen vuosikorko lainalle on 99,69%

Laina-aika on Everyday vippipaikassa mahdollisuutta valita kokonaan itse.

Klikkaa tästä, jos tarvitset luottotilin 19-vuotiaana.